Ara
Close this search box.

Haberler

2022 Avrasya Ambalaj Fuarına Katılıyoruz !

 

2022 Yılında da Avrasya Ambalaj Fuarındayız

Gelenek bozulmadı, her yıl olduğunu gibi bu yılda Avrasya Ambalaj fuarındayız. Avrasya Ambalaj Fuarı, Avrasya’nın lider ambalaj fuarıdır. Ambalaj ürünleri, ambalaj makineleri, ambalaj geri dönüşüm teknolojileri, ambalaj üretiminde kullanılan hammadde ve ara ürünler üreten şirketler her sene bu fuarda buluşuyor. Fuar, gıda, içecek sektörü, matbaa, baskı, kağıt ve kırtasiye, kişisel bakım, temizlik, otomotiv, medikal, beyaz eşya ve tekstil gibi birçok sektörden katılımcı ağırlayacak. Fuar sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Fuar Künyesi 

Avrasya Ambalaj Fuarı 12-15 Ekim 2022 tarihlerinde Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde ve online olarak gerçekleştirilecektir. Toplam 14 salonda sergilenecek olan fuar, Covid-19 önlemlerine uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Bu bağlamda maksimum hijyen sağlanmış, stantlar arasında sosyal mesafeye uygun olacak şekilde mesafe bırakılmış, yoğunluk kontrolü yapacak kameralar hazırlanmış ve temiz hava akışı sağlanmıştır. Ayrıca her zaman ulaşılabilecek sağlık hizmetleri de sağlanmıştır.

 

Fuara 12-14Ekim’de 10:00-18:00 saatleri, 15 Ekim’de ise 10:00-17:00 saatleri arasında katılabilirsiniz.

Ambalaj Fuarı bu sene hem fiziki hem online olarak gerçekleştirilecektir. Fiziki olarak fuara katılamayacak olan katılımcılar online olarak etkinliklere katılabilir, toplantı isteği oluşturabilir ve görüntülü görüşme sağlayabilir. Online olarak fuara katılmak isteyen katılımcıların ücretsiz online bilet alması gerekmektedir.

Larton, Avrasya Ambalaj Fuarında ! 

Larton, her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrasya Ambalaj Fuarının katılımcılarındandır. Standımızı ziyaret etmek için bizi 7. Salonda bulunan 717B nolu standımızda bulabilirsiniz.

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’nda Türkiye, Orta ve Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan gıda ve gıda dışı tüm endüstriler ile temas halinde olabilir, tüketim kararlarınızı belirleyebilir ve yatırım fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Fuara Ulaşım

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezine özel aracınızla ulaşabileceğiniz gibi metrobüs ve metro gibi toplu taşıma araçları ile de ulaşım sağlayabilirsiniz. Şehir dışından gelecek misafirler için ise Sabiha Gökçen Havalimanından ve İstanbul Havalimanından otobüs veya servisler ile fuara ulaşım mümkündür.

Fuarda siz değerli ziyaretçilerimiz ile bir araya için sabırsızlanıyoruz.

Yeni Fabrika Yatırımımızla Hem Kapasitemizi Artırdık Hemde Kalitemizi Yükselttik ! 

2019 yılında başladığımız yeni fabrika yatırımızda sona yaklaştık. Yukarıda YouTube kanalımızdan inşaat süreçlerini dökümante ettiğimiz video listemizi paylaşıyoruz. İnşaat sürecimiz hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz Youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz. 

Temmuz 2022’de yeni fabrikamızda üretime başladık. Yeni fabrikamız ve yeni makine parkurumuzla hem üretim kapasitemizi artırdık hemde kalitemizi yükselttik. Yeni fabrikamızda 300 kişi istihdam ediyoruz.