Ara
Close this search box.

Haberler

15 Mart 2021

Larton Ambalaj Virtual.Drupa Fuarına Katılıyor

Larton Ambalaj 20-23 Nisan 2021 tarihleri arasında virtual.drupa etkinliğinde

Larton Ambalaj 20-23 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecek virtual.drupa fuarına katılıyor. Bu etkinlik Dünya çapındaki potansiyel müşterilerin Larton’un mevcut ürün portfolyosu hakkında bilgi sahibi olmasına imkan sağlayacak.

drupa, 1954’ten bu yana düzenlenmekte olup fuarların amiral gemisi niteliğinde görülmektedir. 2016 yılında, en son yüz yüze düzenlenen global baskı fuarına 54 ülkeden 1,837 katılımcı ile toplamda 260,000’den fazla ziyaretçiye ulaştı. 2021 yılı fiziki etkinlik koronavirüs sebebiyle iptal edilirken bir sonraki fiziki etkinliğin Haziran 2024’te gerçekleşmesi planlandı.

Adından da anlaşılacağı üzere 4 günlük virtual.drupa etkinliği çevrimiçi (online) gerçekleşecek olup konferanslar, fuar ve network (ağ kurma) aktivitelerinden oluşacaktır. Bu yılın konferans programını 4 trend konu oluşturuyor:

  • Yapay zeka (Artificial Intelligence)

  • Döngüsel Ekonomi (Circular Economy)

  • Connected Consumer

  • Platform Ekonomisi (Platform Economy)

  • Larton Ambalaj olarak, “yeniden yaşama” misyonu ile atık kağıtların geri dönüşümünü sağlayarak, döngüsel ekonomiye katkı sağlamaktayız. “Yeniden yaşama” misyonu atık kağıtların Larton’un üretim döngüsünde ham madde olarak kullanılarak yeni bir yaşam bulacağını ifade etmektedir. Kağıdı “atık” olarak görmüyor, kağıda değerli bir ham madde olarak yaklaşıyor, ekonomiye geri kazandırıyoruz.
  • Fuar Alanında, katılımcılar canlı oturumlar, paneller, sunumlar, yeni ürün lansmanları, çevrimiçi galeri (online showroom), inovasyonlar ve çok daha fazlası ile karşılaşacaklar. Fuar alanının içeriği virtual.drupa etkinliğine katılan yaklaşık 300 katılımcı tarafından sağlanacak. Etkinliğe Türkiye’den katılan tek katılımcı olarak fuar alanı ve eşleştirme faaliyetlerinde potansiyel müşterilerimizle buluşmayı dört gözle bekliyoruz. Güvenilir bir ihracatçı olan Larton Ambalaj ile iletişime geçmek için virtual.drupa etkinliğindeki “Whereby” platformu aracılığıyla düzenlenen sanal toplantı odalarında “İlgini göster/ Show interest” butonuna tıklayınız.

    Firmamız ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak, görüş ve önerilerinizi iletmek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Diğer Haberler